Enetimer og private arrangementer med dans

Har du og din partner brug for undervisning i brudevalsen inden jeres store dag? Skal du planlægge et indslag til din bedste ven/venindes polterabend? Ønsker din datter/søn sig den sjoveste disco-undervisning med vennerne til næste børnefødselsdag? Skal du på date og ønsker at gøre noget overraskende og anderledes for ham/hende? Er det underholdende danseundervisning der skal til, for at gøre jeres næste firmaarrangement til en kæmpe succes?

Mulighederne er mange og jeg er altid til at tale med, uanset hvilken idé du har. Kontakt mig for en uforpligtende snak, samt bud på indhold og pris.

Brudevalsen

Undervisning i brudevalsen foregår som enetimer for dig og din partner. Vi kan danse hjemme hos jer, evt. mødes på min danseskole i Holbæk eller et tredje sted, der passer for jer. Jeg dækker hele Sjælland, når blot I betaler for udkørsel, hvis jeg skal rejse langt.

Alle kan blive bedre - uanset start-niveau! Så selvom du aldrig har danset før, eller du og din partner ikke er lige danse-trænede, så giv mig alligevel et kald eller en mail. Det kræver intet specielt tøj, sko eller lignende. Bare kom som I er. Jeg gør meget ud af, at anvende en undervisningsform og et "sprog", hvor alle kan være med.

Lad mig hjælpe dig på vej mod din store dag - i hvert fald den del, hvor du og din nye ægtefælle går på dansegulvet for første gang foran venner og familie, som venter spændt på jeres trin i brudevalsen.

Forespørg på arrangement her

Du kan også kontakte mig på:
 
+45 2232 0927
stepup2u@outlook.dk